Een snelle zoektocht op internet naar tactieken voor het optimaliseren van zoekmachines zal een scala aan verschillende tips, suggesties en richtlijnen opleveren. Met zoveel tegenstrijdige ideeën kan het moeilijk zijn om te weten waar u terecht kunt voor een echt deskundig advies. Probeer voor een frisse kijk op succesvolle SEO-principes voorbeelden te volgen van wat de meest succesvolle bloggers en bedrijven al doen. Bekijk deze lijst met gratis SEO-tools die u kunnen helpen om betere resultaten te behalen.

Om het meeste uit deze tools te halen, moet u kennis nemen van enkele algemene aspecten op het gebied van SEO. Door je een voor een op deze specifieke principes te concentreren, kun je gemakkelijk een nieuwe strategie implementeren die in een mum van tijd voor zichzelf zorgt. Overweeg om u te concentreren op uw zoekwoordoptimalisatie, links en publiciteit en de kwaliteit van uw inhoud. Wanneer uw site correct is geoptimaliseerd voor zoekwoorden, kunnen gebruikers uw pagina’s gemakkelijk vinden met een simpele zoekterm. Links naar uw site vanuit andere geloofwaardige bronnen geven u autoriteit, laten gebruikers zien dat uw site het verdient om vertrouwd te worden en verbeteren uw positie in de ogen van grote zoekmachines. Ten slotte is de kwaliteit van uw inhoud ook essentieel. U moet consistent uitstekende inhoud leveren als u waarde wilt bieden aan uw bezoekers en zoekmachines wilt laten zien dat uw site verkeer waard is.

Hoewel u uiteindelijk misschien wilt investeren in een premiumservice om uw inspanningen bij te houden, zijn de volgende gratis SEO-tools fantastische bronnen voor iedereen die een nieuwe website of blog begint, maar ook voor gebruikers die graag een nieuwe strategie proberen voordat ze de contant geld. Bekijk deze zeven populaire tools die u kunnen helpen uw positie te verbeteren en meer bezoekers te trekken.

1. Woordtracker

Met Wordtracker kunt u gemakkelijk achterhalen naar welke zoektermen uw klanten zoeken met hun hulpprogramma voor zoekwoorden. Er is ook een functie waarmee u kunt zien welke van deze termen niet door uw concurrenten worden beoogd. Voor eigenaren van nieuwe sites en blogs biedt Wordtracker ook een tool waarmee u trefwoorden voor uw site kunt vinden en kunt achterhalen wanneer en waar ze op uw site moeten worden gebruikt. Wordtracker is een geweldig gratis product voor iedereen die aan de slag wil met trefwoordoptimalisatie.

2. KeywordSpy

Als u geïnteresseerd bent om als beste uit de bus te komen over uw concurrenten, kunnen de zoekhulpmiddelen in KeywordSpy u helpen. KeywordSpy biedt gebruikers de mogelijkheid om erachter te komen welke zoekwoorden een concurrerend bedrijf gebruikt, en om te zien hoeveel het andere bedrijf uitgeeft aan Adwords. U kunt ook zoeken naar populaire zoekwoorden en tips voor het integreren van zoekwoorden in advertentieteksten om zo uw winst te vergroten.

3. Xinu keert terug

Gebruikers die een goede allround tool nodig hebben, zullen genieten van de eenvoud die Xinu Returns biedt. Deze optie is erop gericht u te helpen uw pagina- en SEO-rangschikking te achterhalen, terwijl u ook kunt bepalen waar uw backlinks vandaan komen. Met opties om uw eigen site en andere te bekijken, is het gemakkelijk om links, bladwijzers en ranglijsten op één eenvoudige plaats bij te houden. Xinu Returns maakt SEO eenvoudig, bespaart u tijd en stroomlijnt uw inspanningen.

4. Compete

Compete is speciaal ontworpen zodat gebruikers hun concurrenten kunnen volgen en hun stand kunnen vergelijken. U krijgt toegang tot analyses van zoekopdrachten en bezoekersaantallen voor andere sites, die u kunnen helpen bepalen hoeveel vooruitgang u boekt met uw andere SEO-inspanningen. Of je nu drie maanden of drie jaar blogt, je kunt profiteren van de zoekhulpmiddelen en rapporten die in Compete worden aangeboden. De informatie die u ontvangt, kan de manier waarop u uw eigen site bekijkt, veranderen en u helpen een duidelijker beeld te krijgen van uw inspanningen.

5. Website grader

Hoewel je sommige cijfers gemakkelijk zelf kunt vergelijken met tools als Compete en Xinu Returns, kunnen de tools die in Website Grader worden aangeboden je tijd en moeite besparen. Website Grader is gemakkelijk te gebruiken en geeft u direct resultaten. U voert gewoon uw eigen webadres in, samen met een aantal van uw concurrenten, en u ontvangt statistieken en een cijfer om u te vertellen hoe het met u gaat. Website Grader geeft u niet alleen cijfers en rapporten voor verkeer, maar toont u ook uw resultaten op sociale media en SEO. Dit is een geweldige manier om een ​​algemene beoordeling van uw SEO-inspanningen te krijgen en om te onderzoeken wat de concurrentie mogelijk beter doet.

6. Seomoz

Voor de ondernemer die veel onderweg is, is Seomoz een gebruiksvriendelijke werkbalk die gemakkelijk kan worden geactiveerd tijdens het bezoeken van een website. Wanneer u de werkbalk in de Mozilla Firefox-browser gebruikt, kunt u direct analytische gegevens ontvangen telkens wanneer u een nieuwe website opent. U krijgt een goed overzicht van de pagina terwijl u bladert, zodat u verder kunt onderzoeken of snel door kunt gaan naar de volgende bron. Als je al vroeg op zoek bent naar je concurrentie, is Seomoz een geweldige manier om erachter te komen tegen wie je het echt moet opnemen en op wie je moet letten.

7. SEO-boek

SEO Book is een geweldige uitgebreide bron die u tal van premium en gratis SEO-tools laat zien. U vindt informatie gemakkelijk gecategoriseerd en doorzoekbaar, zodat u een tool kunt vinden voor al uw behoeften. Zorg ervoor dat u hun RankChecker-tool bekijkt om te zien hoe uw zoekwoorden scoren in de zoekmachines.

SEO Uitbesteden

SEO Uitbesteden? Bovenaan in Google met SEOFY. ✅ Ervaren SEO expert. ✅ Geen vaste contracten.

Voor meer informatie:https://seofy.nl/seo-uitbesteden/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here