Camping Badiaccia : Top 5 kampeertips voor gezinnen

Door enkele eenvoudige campingtips voor het hele gezin te volgen, kunt u van uw reis een onvergetelijke ervaring maken voor u en uw dierbaren. Kamperen met het gezin is een wereldwijd populaire activiteit. Maar u moet goed voorbereid zijn om van dergelijke reizen te genieten. Anders zou je kunnen eindigen met een ellendige ervaring. Je moet overal heel voorzichtig mee zijn – de manier waarop je spullen inpakt, wat voor soort dingen je inpakt, welke faciliteiten je binnen en rond het kamp wilt, de locatie van het kamp en nog veel meer van dat soort dingen. Hieronder volgt een kort overzicht van hoe u dit moet aanpakken.

Maak een lijst met dingen die u tijdens de reis moet hebben – Voordat u op zoek gaat naar gezinskampeertips, moet u eerst een lijst met essentiële dingen maken. Deze omvatten grote geïsoleerde koeler, Franse persen, koffiedruppelkegels, handmatige koffiemolen, touw, hamer of bijl, wasbak, zaklampen, 5 gallon waterkan, aansteker, toiletpapier, basis eetgerei (borden, kommen en kopjes), wok, pannenlappen, warme wanten, snelkookpan, basis kookset, kampeerlantaarn, kampeerfornuis, luchtbedden, slaapzakken en natuurlijk een tent voor alle seizoenen. Er kunnen ook verschillende andere dingen zijn, zoals zonnebrandcrème, insectenwerend middel, regenzeil voor eet- en kookgedeelte, kampmes, opvouwbare schep, verbanddoos, zaklampen met reservebatterijen, kussens, slaapmatten en slaapzakken.

Je kinderen voorbereiden – Als het de eerste keer is dat je met je kinderen praat voor een buitencamping, moet je heel voorzichtig zijn. Er zijn verschillende gezinskampeertips die u moet volgen om uw kinderen voor te bereiden op dergelijke eerste ervaringen. Je kunt maar beter eerst beginnen met kamperen in de achtertuin. Neem ze alleen mee naar buiten als ze een aantal basiskampeervaardigheden hebben ontwikkeld, zoals weten hoe ze een slaapzak moeten in- en uitpakken en hoe ze een kamp moeten opzetten en afbreken.

Aparte tenten voor tieners – Als u tienerkinderen heeft, moet u hun privacy respecteren. Het is verstandiger om voor hen een aparte tent te kopen. Als het gaat om gezinskampeertips, moet u altijd onthouden dat oudere kinderen hun eigen ruimte willen, zelfs als ze kamperen.

Inpakken – Je moet alles zo inpakken dat items niet zoekraken en tegelijkertijd de reisruimte netjes houden. Als je bijvoorbeeld de kunstbenodigdheden van je kinderen organiseert, zoals potloden en kleurpotloden, kun je beter een kleine hengeldoos met uittrekbare vakken en lades gebruiken.

Kookpakket – U bent misschien ook op zoek naar familiekampeertips voor een kookpakket, want soms is zelfs het basisgereedschap erg moeilijk op te bergen en te organiseren. Uw snelkookpan is de beste kookset. U kunt kopjes, klein keukengerei en kommen in de snelkookpan opbergen. Dit bespaart niet alleen veel ruimte, maar houdt ook dingen veilig en gemakkelijk toegankelijk.

Al met al, als u de bovenstaande gezinskampeertips in gedachten houdt, zult u zeker een geweldige tijd hebben met uw dierbaren.

Kamperen op camping Badiaccia in Umbrië en Toscane

Voor meer informatie: Camping Badiacca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here