Nee, we maken geen grapje. De KFConsole is echt en je kunt er echt games op spelen.

Het lijkt erop dat Sony en Microsoft een nieuwe kanshebber hebben in de console-oorlogen, dus stap opzij PlayStation 5 en Xbox Series X, KFC’s KFConsole is hier om gamers weg te blazen.

De KFConsole heeft een Intel Nuc 9-minicomputer, Seagate BarraCuda 1TB SSD en een verwisselbare GPU-sleuf. Oh, en het is uitgerust met een kippenkamer met een gloeiend hete grill om – pak dit – je kip warm te houden tijdens het gamen. Dus ja, je kunt games spelen in 4K met 240 fps en ook eten.

In juni werd voor het eerst geplaagd in een belachelijke trailer , velen dachten dat KFC zich druk maakte, maar de fastfoodketen is bloedserieus om een ​​stempel te drukken op de game-industrie.

 “We weten allemaal dat de console-oorlog wreed is, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de KFConsole ons vlaggenschip is. Deze machine is in staat om games uit te voeren met de hoogste specificaties, en dat alles bovendien om je maaltijd warm te houden zodat je ervan kunt genieten tijdens je game-ervaring … wat wil je nog meer? Als Sony of Microsoft tips willen over hoe ze de volgende keer een kippenkamer kunnen ontwerpen voor hun inspanningen, kunnen ze contact opnemen ”, zegt KFC PR-baas Mark Cheevers.

Voorafgaand aan de KFConsole heeft de KFC eerder dit jaar een computertoetsenbord voor gebakken kip uitgebracht, compleet met een kippendrumstick-muis, KFC gebakken kip-geurende zonnebrandcrème, KFC-nagellak die naar gebakken kip smaakt en KFC Crocs . Het heeft zelfs een datingsimulator uitgebracht waarmee je met Kolonel Sanders kunt daten , stel je voor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here