Netflix heeft de eerste pagina van het script voor seizoen 2 van The Witcher op Twitter vrijgegeven en plaagt Geralt, nieuwe personages en een mysterieus monster.

the witcher seizoen 2

Het script onthult een aangrijpende scène met drie nieuwe personages – Colin Coppercloth, zijn vrouw Kira en hun dochter Meena – en beschrijft de familie die aankomt in een verlaten bergdorp. Het is laat in de nacht en de stad is helemaal bedekt met sneeuw, zonder licht en zonder teken van leven.

Ze proberen onderdak te vinden in een herberg wanneer een snel bewegend monster Kira en Colin aanvalt en doodt. Meena rende (vrij letterlijk) de heuvels in naar een herenhuis op een heuvel die uitkijkt over het dorp.

De scène wordt begeleid door een voice-over van Geralt, hoewel het onduidelijk is hoe zijn regels aansluiten op de dood van Kira en Colin. Evenzo weten we niet welke rol Meena zal spelen en hoe ze verbinding maakt met het grotere verhaal van seizoen 2.

Producties voor seizoen 2 verliepen niet soepel met meerdere onderbrekingen vanwege de diagnose COVID-19 en Henry Cavill raakte geblesseerd op de set . Dat gezegd hebbende, wordt verwacht dat seizoen 2 van The Witcher zal hervatten na de gebeurtenissen van seizoen 1, waarin Geralt en Ciri eindelijk herenigd werden terwijl Yennefer haar krachten gebruikte om andere tovenaars en tovenaressen te redden.

The Witcher  seizoen 2 zal naar verwachting in 2021 op Netflix verschijnen .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here