Overwatch , een van de populaire online multiplayer-spellen van Blizzard, is gratis te spelen tijdens de feestdagen. Fans kunnen de gratis proefversie spelen tot 4 januari 2021

Bovendien is de game te koop op de website van Blizzard van $ 19,99 naar $ 14,99. Evenzo gaat Overwatch: Legend Edition voor een nog grotere korting met 50 procent korting. Oorspronkelijk geprijsd op $ 39,99, kunnen fans het nu kopen voor $ 19,99.

De gratis proefperiode is een goede gelegenheid voor fans om de game uit te proberen als ze hebben overwogen deze aan te schaffen. Dit komt vooral omdat de hype rond de game aanzienlijk is toegenomen sinds de aankondiging van Overwatch 2.

Bovendien ontvingen fans eerder deze maand zelfs een nieuwe kaart. Met de naam Kanezaka, zou de kaart spelers het kasteel van Hanamura laten zien nadat ze omhoog hebben gekeken. De kaart verbergt ook een aantal paaseieren gerelateerd aan de Overwatch 2.

Overwatch 2 is niet de enige game op de te lanceren lijst van Blizzard. Diablo Immortal maakt ook zijn weg , hoewel er geen releasedatum is bevestigd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here