Gamers zijn constant bezig met het upgraden van hun hardware, van personal computers, toetsenborden, muizen, headsets, monitoren en luidsprekers, maar de afgelopen jaren is er een andere, minder technische, maar meer gerichte inspanning geweest om gamers te targeten – om van hun achterhoofd te komen, en bescherm het.

Gaming-stoelen zijn een ware rage geworden, maar ze zijn onlangs helemaal extreem geworden, van de veelkleurige RGB-stoelen zoals de ASUS ROG Chariot RGB tot de we-kid-you-not’s werelds eerste gaming-massagestoel van Predator x Osim die de taart. En sommige van deze bedrijven vertakken zich en betreden de kansspelmarkt, wat zou er gebeuren als we de zaken aan de experts zouden overlaten? 

Nadat we de stoel van ASUS hebben gezien, zien we eindelijk Razer op de kar springen met hun eigen gamestoel , met de Razer Iskur . Ontworpen voor comfort en stijl, heeft de stoel tal van verstelbare onderdelen, een unieke concave vorm en natuurlijk de ster van de show – het aanpasbare lendensteunsysteem dat de ultieme lendensteun biedt die niet alleen je houding en ruggengraat verbetert, maar laat je ook urenlang spelen. 

De gamestoel heeft de vorm van een slang en is gemaakt van meerlagig synthetisch leer dat het uiterlijk van een slangenhuid nabootst om de stoel een extra wow-factor te geven. Technisch gezien zorgt het kunstleer ervoor dat de stoel ook langere uren aan slijtage kan doorstaan. Combineer dat met neongroene stiksels op de strakke, geheel zwarte stoel, de stoel is herkenbaar van Razer en ziet er goed uit. Afgezien van de kleur, kunnen we alleen maar hopen dat de materialen die hier worden gebruikt duurzaam zijn, aangezien we vergelijkbaar materiaal van deze stoelen hebben zien afbladderen na langdurig gebruik, van ongeveer 12 tot 18 maanden.

Bovendien heeft de stoel prachtige gedetailleerde afwerkingen zoals het geborduurde slangenembleem op de hoofdsteun, het Razer-logo op de achterkant en zijkanten van de stoel en Razer’s bekende slogan ‘For Gamers By Gamers’ op de voorkant van de stoel. . De Razer Iskur geeft gamers absoluut een bougie-ervaring, wetende dat ze het beste van het beste in de game-industrie zijn. 

Afgezien van de esthetiek, is Razer niet zonder duidelijke reden gemaakt door gamers voor gamers. Een gezonde zithouding is noodzakelijk om te bepalen of u de dag met een pijnlijke rug afsluit en Razer weet gewoon hoe u dit moet verhelpen. 

Om de perfecte spelvorm te bereiken en een slechte houding te bestrijden, is de Razer Iskur gebouwd met een lendenondersteuningssysteem. Het is niet de eerste stoel die dit doet, aangezien het Secretlab in Singapore de Titan aanbood met zijn verstelbare lendensteun, maar dit is een ander aanbod. In tegenstelling tot de meeste merken waarbij u ondersteuningskussens moet aanschaffen of minimale ingebouwde ondersteuning moet hebben, is het Razer Iskur-lendenondersteuningssysteem in de stoel ingebouwd en kan de stoel de lendensteun tot 26 graden omhoog duwen. 

Beschouw dit als een massagestoel met een verstelbare rol die gewoon naar buiten steekt. In wezen kunt u hiermee het type ondersteuning aanpassen dat uw lichaam nodig heeft om u te helpen de best mogelijke positie en houding te bereiken 

 

Het lumbale systeem ondersteunt de natuurlijke houding van de wervelkolom en na een dag of twee gebruik voelt u zeker het verschil in uw algehele houding. Op andere stoelen zitten zal niet meer hetzelfde zijn.

Zelfs als je niet echt een gamer bent of typisch niet bij het publiek van Razer past zoals waarvoor deze stoel bedoeld is, is de Razer Iskur een broodnodige toevoeging aan je werkruimte, vooral als je de hele dag op het bureau werkt.

Dus of je nu uren bezig bent met het spelen van Cyberpunk 2077 op de pc, het beantwoorden van zakelijke e-mails of het tabelleren van gegevens, met de juiste houding die bij deze stoel wordt geleverd, heb je een geoptimaliseerde gezichtslijn, zodat je altijd aan de top zit. jouw spel. Of beter gezegd, laten we heel hard naar je werk kijken als je tijdens je pauze van 5 minuten nonchalant door Facebook bladert. We weten dat je het doet. 

Daarbij komen nog de schuimkussens met hoge dichtheid en een hoofdkussen van traagschuim voor de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort. Zoals bij bijna alle gamestoelen op de markt, wordt deze stoel geleverd met 4D-armleuningen die volledig aanpasbaar zijn, met positionering die je polsen en onderarmen meer ruimte en ruimte geeft.

Welk type aanpasbare positionering vraagt ​​u? De 4D-armleuningen kunnen omhoog en omlaag, van links naar rechts, naar voren en naar achteren en tenslotte diagonaal worden bewogen. Dit is een functie die je in de meeste gamestoelen op de markt ziet, maar de Razer Iskur zorgt ervoor dat je de goede plek vindt. Het verstelmechanisme werkt soepel, hoewel u er wellicht iets harder aan moet trekken als u de armleuningen kantelt. 

Net als bij andere stoelen, kunt u de stoel ook naar achteren kantelen door de vergrendeling aan de linkeronderkant van de stoel op te tillen en hoger of lager te zetten, afhankelijk van uw lengte. De stoel is ontworpen voor mensen tot 190 cm, dus het is een stoel die kan worden gebruikt voor mensen die klein, lang en langer zijn dan de rest.

Als u op het kortere uiteinde van het spectrum valt, kan de rugleuning dienovereenkomstig worden gekanteld, zodat het lendensteunsysteem om uw lichaam past. Je moet wat werk verzetten om de perfecte zitpositie te bereiken – ongeacht je lengte – maar voor een stoel die iedereen past, is het de moeite waard om extra moeite te doen.

De Razer Iskur is ontworpen om tot 136 kg te dragen, wat een indrukwekkende belasting is in vergelijking met andere stoelen op de markt. Hoewel het geweldig is dat de stoel zoveel gewicht kan dragen, is de zitting van de stoel ongelooflijk compact. Het kan erg ongemakkelijk zijn als je meer rotzooi in de kofferbak hebt, dus in tegenstelling tot Sir Mix A Lot houdt deze stoel niet van dikke konten.

Evenzo, als je lichaam uit alleen maar benen bestaat, is zelfs de hoogste hoogte van de zitting misschien niet voldoende en zul je merken dat je een beetje rek onder het bureau moet hebben om je glorieuze lange benen even de tijd te geven.

Er zijn natuurlijk redenen waarom de stoel zo compact is. Een compact zadel met minimale achterste ruimte zorgt ervoor dat u niet in de zitting blijft hangen, en met het lendensteunsysteem op zijn plaats zorgt het er echt voor dat u de hele dag recht zit.

Gaan voor S $ 749,90 (US $ 499), kunnen de compacte stoel en de hoge prijs sommige gebruikers afschrikken, maar aan het eind van de dag blijft de Razer Iskur trouw aan zijn belangrijkste doelen – perfecte vorm, geweldige houding en een gezonde ruggengraat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here