Het doel van dit artikel is om u handige tips te geven om meer YouTube-weergaven en abonnees te krijgen. De concurrentie om meer weergaven en abonnees voor het YouTube-kanaal te krijgen, is intens. De meeste video’s krijgen maar een paar kanaalhits en vallen nooit op. Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt, lees dit dan zeer zorgvuldig door.

Voordat je begint met het maken van je video, moet je erover nadenken om deze te promoten. Breng jezelf zo vaak mogelijk op de markt. Doe bij voorkeur nieuwe dingen om elke dag meer YouTube-weergaven te krijgen.

Er zijn veel verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het aantal weergaven en abonnees die je naar je kanaal trekt. Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk de video-inhoud, maar inhoud alleen garandeert u niet veel hits.

Ik ben sinds 2006 op YouTube. En ik heb gezien dat veel mensen alleen hun brood verdienden met YouTube. Deze mensen die veel succes hebben op YouTube krijgen het niet alleen door geluk (zoals velen zeggen). Er wordt zelfs veel geƫxperimenteerd en er wordt hard gewerkt om YouTube-kanalen te promoten.

Dit zijn enkele basistips van YouTube die je kunnen helpen om veel views te krijgen:

1. Maak geweldige miniaturen: miniaturen zijn kleine foto’s die uw video’s op YouTube vertegenwoordigen. YouTube wordt overspoeld met veel video’s. Bij een lijst met onbekende video’s hebben mensen de neiging om op een aantrekkelijke thumbnail te klikken, dus je thumbnail moet veel aandacht trekken om veel views te krijgen.

2. Gebruik je hersens: wees grappig, wees origineel. Als je video’s maakt die niet opwindend en boeiend zijn, zouden mensen niet de moeite nemen om deze keer op keer te bekijken. Aangezien de meeste weergaven afkomstig zijn van terugkerende weergaven van fans en abonnees, moet u mensen een reden geven om uw video op sociale netwerksites te delen. Als je echt wilt dat je video’s superviraal worden, denk dan iets uit de doos. Probeer ook te investeren in een goede camera om uw video’s er professioneel uit te laten zien.

3. Titel spreekt: geef uw video een boeiende titel die relevant is voor uw video. Laat het praten, springen en dansen. Mensen besteden maar een paar seconden (of zelfs minder) aan het lezen van een titel. Je moet van dit kleine kansje gebruik maken om ze op je video te laten klikken.

4. Laat het er niet uitzien als een advertentie (alleen voor commerciĆ«le doeleinden): zelfs als u uzelf of uw website wilt promoten, hoeft u niet te spammen. Doe het subtiel, en je krijgt veel uitzichten. Nu zou je zeggen, hoe promoot ik dan mijn product of website? Het antwoord is simpel: zorg ervoor dat uw video’s wat waarde toevoegen.

5. Tags: Tag uw video’s op de juiste manier, zodat wanneer iemand zoekt naar een term die verband houdt met uw tag, uw video wordt weergegeven. Gebruik dus populaire tags voor je video’s en krijg veel views.

6. Beschrijf: beschrijf uw video’s tot in detail. Wees hier niet lui. Laat je kijkers zien dat je serieus bezig bent met het maken van video’s. Vuistregel, meer, hoe beter.

7. Sociaal netwerken: gebruik Twitter, Facebook en MySpace en Flurl om uw video’s te promoten.

8. Promoot met Blog: zet een website of blog op. Leid mensen van video’s naar blogs en van blogs naar video’s.

9. Gebruik andere videosites: gebruik ook andere videosites. Experimenteer met Daily Motion, MetaCafe en andere videosites.

10. Geef nooit op: zelfs als u aanvankelijk niet slaagt en weinig treffers krijgt. Geef gewoon niet op, leer nieuwe tips en technieken en blijf het proberen.

Goedkoop, Snel en Veilig YouTube Views kopen?

Voor meer informatie:https://youtubeviews.nl/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here